Se statistik över din el- och fjärrvärmeförbrukning, fakturor mm.

Du måste ha en registrerad e-post adress hos oss för att kunna logga in. Du som varit elnätskund hos oss före april 2014 har lösenord sedan tidigare, minns du det inte kan du enklast välja glömt lösenord för att få detta, om du har en registrerad e-postadress hos oss. Om du inte kan logga in är du välkommen att kontakta vår kundtjänst på kundservice@c4energi.se för att registrera e-postadress eller ringa på 044-780 75 20 om du har andra problem eller frågor. Har du kvar ditt gamla lösenord (finns på äldre fakturor gällande elnätet) kan du använda detta för att logga in men måste byta detta när du loggar in första gången. Du måste även registrera en e-post adress om sådan saknas.


 

Om du har glömt ditt lösenord kan du fylla i ditt kundnummer nedan. Du kommer sedan att få ditt lösenord skickat till den e-postadress som finns registrerad på ditt kundnummer. Om du inte har en e-post registrerad kan du enklast skicka ett mail till kundservice@c4energi.se för att regsitrera adressen.
Kundnr
På dina egna sidor kan du enkelt följa din statistik över förbrukad el och fjärrvärme. Du ser dina fakturor och kan följa din betalnings- information. Här kan du också anmäla flyttning, ändring av fakturaadress och skicka meddelande till kundservice.

Har du bekymmer med inloggingen eller frågor kontakta kundservice på 044-780 75 20, vardagar 8-16.